Juleanden – Bestil julemaden online

Nu er det snart jul, og så skal der spises god julemad. Er du og familien til en god lækker juleand juleaften, så kan vi anbefale dig, at du vælger din and med omhu, for der er enorm stor forskel på udbudet af juleænder. Hjemme hos os, der spiser vi både juleand til Mortens aften samt juleaften og igen første juledag.

Bestil din juleand her

En god saftig juleand er fantastisk at sætte tænderne i juleaften. Hjemme hos os, der laver vi altid lidt ekstra andsteg, så er der nemlig gode og nemme rester til dagen efter. Vi renser selv vores and, og vi starter dagen før og renser juleanden godt igennem og fjerner blod, indvolde og rester af andefjer. Dernæst så propper vi juleanden med friske æbler og svesker, så lukker vi anden godt til med kødnåle. Dernæst så krydrer vi juleanden, og lægger den i et stort fad, som dækkes til og så stiller vi den i køleskabet. Juleaften, der tænder vi blot for ovnen og stiller juleanden ind ved 220 grader i en opvarmet ovn i ca. 25 minutter og dernæst så skruer vi ned for temperaturen til 170 til 175 grader og lader anden stå (3 eller 3,5 kg  pr stk) i knap 3,5 time +/- lidt tid betinget af, hvordan anden er bygget.

I år kan du også bestille dine juleænder forstegt og klar, så du kun skal varme dine ænder igennem mellem 35 til 40 minutter i ovnen, så sparer du al besværet og arbejdet med at rense juleænder derhjemme. Bemærk at disse forstegte ænder skal afhentes i hhv. Kbh eller i Holbæk i 2016 d. 23.dec. mellem kl. 12 til 20.

Der leveres i næsten hele Danmark, når bare din adresse er landfast eller har en broforbindelse til din adresse. Klik og bestil din økologiske juleand her >>

Fordele ved at bestille din juleand

Du sparer at slæbe de mange kilo ænder hjem.

Du slipper for arbejdet med at kører ned i supermarkedet.

Du kan vælge en økologisk and.

* Du kan også vælge en forstegt and, der er lige til at varme derhjemme juleaften, du skal bare selv hente anden i KBH eller i Holbæk.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted